Languedoc Vinklub har til formål at købe god vin billigt fra Languedoc. Tre-fire gange om året udvælger vi vine fra små og mindre producenter, som benytter sig af de særlige dyrkningsmetoder, som karakteriserer den gode vin fra Languedoc. Det koster 150 kr. om året at være medlem, man kan købe så meget eller lidt man har lyst til, og vinen hentes i forbindelse med særlige arrangementer med vinsmagning, foredrag, kulturelle og fornøjelige aktiviteter.

Languedoc Vinklub blev stiftet den 13. februar 2005. Foreningen har adresse i landsbyen Ørsted, der ligger ca. 15 km syd for Roskilde. Alle kan blive medlemmer og kan – så snart medlemskontingent er betalt – købe vin og deltage i foreningens arrangementer. Der er ingen krav om køb af et bestemt antal flasker. Medlemskabet omfatter husstanden, mens alle kan deltage i arrangementerne.

Indmeldelse sker ved at sende dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse til >info@languedocvinklub.dk<. Kontingentet på 150,- kr. om året indbetales til Nordea på konto 2112 – 5367 621 925 (husk at skrive dit navn).

Bestilling
Vinene bestilles på www.languedocvinklub.dk eller ved at sende bestillingslisten på e-mail til info@languedocvinklub.dk

Betaling
Vinene betales samtidig med bestillingen eller kontant ved afhentningen. Beløbet indsættes hos Nordea på konto 2112 – 5367 621 925 (husk at skrive dit navn).

Afhentning
For at holde prisen på vinene så lav som muligt, afhentes vinen i Ørsted Præstegård, 4622 Havdrup i forbindelse med et vinarrangement eller efter aftale på tlf. 4618 5023 (man kan evt. få venner eller bekendte til at tage vinen med).

Arrangementer
I forbindelse med leveringen af vinen holder Languedoc Vinklub et særligt medlemsarrangement med vinsmagninger, besøg, kulturelle, festlige og underholdende indslag

Prisen for arrangementerne dækker smagsprøver og andre faktiske udgifter, mens yderligere vin kan købes til medlemspris. Oplysninger om kommende arrangementer står på hjemmesiden og sendes pr. mail til medlemmerne.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Languedoc Vinklub
Ørsted Præstegård
Ørstedvej 15, Ørsted, 4622 Havdrup
Tlf. + 45 5192 8711
e-mail: info@languedocvinklub.dk

Konto: Nordea, Reg. 2112, Konto. 5367 621925